Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'API test'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.


More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome Start Here!
    • New to the hobby or new to Kokos.
  • General Goldfish Area
    • Goldfish Discussion
    • Goldfish Food
    • Equipment and Water Care
    • Goldfish and Ponds.
    • Goldfish & Plants.
    • Types of Goldfish
    • DIY and Tips
    • Goldfish Breeding
    • Disease Diagnosis/ Treatments
  • Photo Area
    • Goldfish Photos / Videos
    • Tank Photos
    • Koi and Goldfish Shows. (photos and videos)
  • Koko's Kritters
    • Tropical and Betta Fish Section
    • Marine fish
    • Snails and Crustaceans

Categories

  • Frequently Asked Goldfish Questions
  • Aquatic Equipment
  • Aquatic Plants
  • Disease Information
  • DIY Projects
  • Goldfish Food
  • Goldfish Keeping Tips
  • Research Articles
  • Reviews
    • Book Reviews
    • Product Reviews
  • Water Quality Articles
  • Betta Care
  • Contest Photos
    • Goldfish Photo Of The Week

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Goldfish Blog


Age


Location


Referred By


How many Goldfish


Location

Found 1 result

  1. Hello All, I have been using the API Master Freshwater tests for a few months, but I have a heck of time with a few of the colours: the yellow in the ammonia, and the PH low and high. The colours that come up for PH appear so different from the colours on the tester sheet, especially at the top of the low range and the bottom of the high range. In terms of the ammonia, while my ammonia did not fit for any of the colours, it was yellow with no trace of green, but it didn't really match with the yellow at 0 or at .25. Does anyone have any advice on how to match these colours up to a tester or am I using a poor testing kit? If you have any ideas or suggestions, please let me know. Regards, Jeremy
×
×
  • Create New...